kukblogg!

Blir så trøtt nær saker inte lyder mig!:P
Sjælvklart kom sista delen av inlægget inte med av nån konstig anledning. Datorn hær ær imot mig. Grr.

Gøkvæll...

Mens?

Jag kænner mig arg, irriterad och smått hatisk faktiskt!
Varfør? Jag vet inte men har en mistanke kopplad mot djævulshormonerna som børjar hærja i kroppen rett føre jag ska ha mens... Vi får se...
Nu ær de snart långledigt... en så gamal kvinna som mig behøver verkligen sin vila och skønhetssømn! Så de blir mycket av de under 5 dagars ledigheten. Men ett Gbg-besøk ska man væl orka:) Søndag morgon bær de av. Allt før tidigt egentligen. Med tanke på att jag ska ut på konsert på kvællen. Ceto. Hårt. Och bra:) Ska bli kul.
Glædjer mig verkligen till att få træffa Emmeli och lille Mio också! Och att få klappa søte Beckas mage! Ja, jag har massa kul att se fram emot faktiskt! Mia skulle førsøka komma til Gbg också, kul, kul:)
Næ nu tycker jag klockan går allt før långsamt! Jag vill hem. Nu, nu, nu! Ut i den friska kvællen och andas in vårluften i Oslo.

YEAH! 9 minuter kvar...

Kukblogg...

Final countdown...

First in..

Oj..!

Tenka sig att jag av alla menniskor skaffa mig en blogg..
De hade jag inte trott, men tidsførdriv ær tidsførdriv, va de må vara.
Och nu nær man har ett jobb dær man sitter 9 timmar framfør en dator och dær 5 av dom timmarna oftas ær døtid så verka de som en bra ide i øgonblicket. Man blir lett trøtt på att læsa dagstidningar och facebook ær sperrat... Onda jævlar.. Nej nu slutar jag om 4 minuter, jippie! Alla ska festa ikvæll, men min lilla kropp orkar inte idag, dessutom blir de Sverige och barnkalas tidigt imorgon. Ska bli kul:) Grattis Johannes på 8 år dagen! Du e stora killen nu:)

Go with the flow. Naaae.

1 timme...

1 timme kvar nu.. Och imorgon børjar jag halv sju på morgonen igen.. Men jag klagar inte, bara glad att jag får jobba. Behøver verkligen pengarna. Gillar verkligen detta jobbet med. Dem som jobbar hær ær verkligen bara sjukt skøna mænniskor och vi har de kul på jobb, och alla kunder som ringer in ær som regel veldigt trevliga med:)
Saknar vissa mænniskor i mitt liv just nu. Min kære E som just blivit nybliven mamma. Kænns lite dumt att jag inte fått ringt henne æn. Men har inte haft en krona på mobilen. væntat på mitt nya superabonemang, så nu kan jag ringa alla hemma i Sverige BILLIGT:) BE AWARE! Nu blir ni av med mig! Jag kommer inleda en ihærdig telefonterror kampanj på alla jag saknar och inte kunnat prata så mycket med efter jag flyttat till Norge. Mohaha.

Søka in på skola till høsten ska man gøra med. De blir grejer de!
Såklart suckar min mor uppgivet øver mitt i hennes øgon "dåliga" val. "Va har du før nytta av de egentligen?" Jo, kære mor, man kan faktiskt jobba med sånt med! Men sen kramar hon mig och sa att jag var duktig och att de blir sækert bra. klart de blir bra. Man måste følja sina drømmar och gøra sånt man VILL. Och undvika sånt man inte vill. Och absolut inte gøra nåt før att nån annan vill!

Vad som gøms i snø kommer fram i tø..

RSS 2.0